Koop rechtstreeks van de makers en ontvang gratis een extra jaar fabrieksgarantie
Hyckes logo
Search icon
Hyckes Experience more

Ons verhaal

Hyckes is een jong merk met een vooruitstrevend karakter. Wij richten ons op mensen met een actieve levensstijl. Met ruim 20 jaar ervaring ontwikkelen we slimme producten voorzien van de laatste technologie, waarbij gebruiksgemak altijd voorop staat.

Experience more

Beleef meer en ga erop uit met onze producten. Rondom huis, samen met vrienden, onderweg of op vakantie. Met Hyckes geniet je onbezorgd van de dingen die jij het liefste doet!

Ook van onze service kun je meer verwachten, zo staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Bestel je rechtstreeks via hyckes.com, dan ontvang je een jaar extra garantie.

We leveren je bestelling vanuit ons eigen magazijn direct bij jou thuis. Zo ben je verzekerd van een snelle levering én eerlijke prijs, rechtstreeks van de makers.

Duurzaamheid

Omdat we net zoveel van het buitenleven houden als jij, vinden we het belangrijk ons steentje bij te dragen aan het veranderende klimaat.
Al onze koelapparaten zijn voorzien van natuurlijk koudemiddel en vrij van schadelijke stoffen die de ozonlaag aantasten of bijdragen aan het broeikaseffect. In combinatie met onze intelligente technologie besparen we zo tot wel 50% stroom. Goed voor het milieu én jouw portemonnee.

Experience more

met Hyckes